onsdag 30. januar 2013

Utplassering - dag 3

Dagen i dag startet med kaffe, lesing av nyhetsnettsider og oppgaver. Dette gjorde vi i ca. fire timer. Plutselig fikk vi en god del oppgaver:

Oppgave 1: 
Anders kom inn og sa at to PC-er til skulle tankes, så da gjorde vi det. Vi fikk ikke oppdatert Windows oppdateringer nå heller.

Oppgave 2:
Vi fikk så beskjed om at noen datamaskiner, bordskrivere, noen tastaturer og skjermer stod oppe ved noen kontor. Disse skulle vekk derfra. Vi tok med bordskriverene til et lager, skjermene til en foajé med et hjørne som sa "Gratis :) Ta med hjem" og resten opp til kontoret vi sitter på.


Oppgave 3:
En ansatt kom inn og sa at et rom fullt av skjermer, tastaturer, mus og relativt gamle PC-er skulle ryddes. Vi startet med å ta ut noen PC-er som skulle bevares, fordi de var ganske bra enda, opp til kontoret vi sitter på. Deretter tok vi alle skjermene ned til foajéen der de andre skjermene stod i gi bort-hjørnet. Deretter tok vi ut  harddisker fra PC-ene som skulle kastes. Disse tok vi ut fordi de skulle ikke kastes fordi de kan inneholde sensitiv informasjon, selv når de er formatert. Vi stablet så alle PC-ene på en tralle sammen med tastaturer og mus, og kjørte de ut bak for å kaste de i svære "bur". Vi fikk også ta med oss absolutt hva vi ville, så jeg tok med meg et tastatur og en datamus.


Oppgave 4:
Siste oppgave var å kjøre trallen ned til et bøttekott, samle sammen skjermene som stod der og kjøre de også bort til gi bort-hjørnet. 

Helt til slutt fikk vi lov til å se to server-rom. Det var veldig morsomt! 

Dagen ble avsluttet med å skrive dette og spise en appelsin. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thanks bro!