tirsdag 29. januar 2013

Utplassering - dag 2

I dag har vi gjort mye. Selv om dagen startet litt tregt med oppgaver og lesing av VG og ringblad, tok dagen seg veldig opp etterhvert!

Vi fikk utdelt seks PC-er vi skulle tanke. Dette brukte vi en ganske god stund på, før lærlingen, Anders, kom inn til oss og lurte på om vi ville være med å sette opp 20 nye PC-skjermer rundt.



Dagen i dag har bestått av nesten fire timer med gåing opp og ned trapper, frem og tilbake ganger, mye montering av PC-skjermer og en god del brukerstøtte. Brukere var innom oss/ringte til oss og lurte på om vi kunne stikke innom fordi programmer klikket, brukerkontoer man ikke kom inn på, nymonterte skjermer som ikke funket optimalt mm. Vi måtte i tillegg bytte ut en maskin, når vi skulle bytte en skjerm, fordi PC-en rett og slett var for gammel.

(Bildet ble litt uklart)

På slutten av dagen fikk vi utdelt våre egne kort til å komme oss ut og inn i bygningen, slik at vi slipper å hente en besøkslapp hver eneste dag fremover i tre uker.


Vi merket også at PC-ene vi tanket, ikke klarte å laste ned/installere Windows-oppdateringer. Etter litt frem og tilbake la vi PC-ene i riktige grupper, tok en GPupdate /force, installerte grafikkort-driveren og installerte oppdateringer fra wsus-serveren, men den ville fortsatt ikke laste ned, installere og oppdatere, så vi skal se videre på det i morgen.

Den siste halvtimen, ble brukt til å skrive dette og vi kan reise hjem 15:45!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thanks bro!